NEA National Meeting Programme

Date 14th May 2024 Time 0900-1600

Venue Ministry of Health 133 Molesworth Street Wellington.

Zoom https://us02web.zoom.us/j/84132042285?pwd=YStCNjdmOUcyMXVZUmg1L1hORUV5UT09

09.00- 09.30	Welcome: Karakia	Dr Jill Clendon
[30 mins]	Introduction to NEA for new members	Co-Chair, NEA
	Review of programme	
09.30-10.15	Speaker: OCNO MoH update	Pam Doole
[45 min]		Office of the Chief Nurse
		Manatū Hauora/MoH
10.15-10.30	Morning Tea	
[15 mins]		
10.30-11.30	Speaker: Trends and opportunities: Using evidence	Sarah Hogan
[60 min]	for influence in the post-covid years".	Deputy CEO
	Neurodiversity	NZ Institute of Economic research
	Menopause	
	Prostate cancer	
	Kidney transplants	
	Health infrastructure	
11.30-12.30	Speaker: PhD research - Optimising the role of NPs	Dr Isabella Wright NP
[60min]	in NZ. A cross-sectional study of psychosocial work	AUT
	environment	HDC Aged care advisor
12.15–13.15	Network lunch	
[60 mins]		I = =
13.15 – 14.00	Speaker: Internationally Qualified Nurses:	Dr Wendy Blair
[45 mins]	experiences and challenges	Competence Advisor
44.00.44.45	On a law France Data to District a Health and	NZNO
14.00-14.45	Speaker: From Data to Dignity: Health and	Shara Turner
[45 mins]	Wellbeing Indicators for People with Intellectual Disability	Advocate IHC
14.45 -15.15	Disability	IIIC
[15 mins]	Afternoon tea	
15.15 – 15.45	NEA future and structure	Dr Jill Clendon
[30 mins]	Membership survey results	Co-Chair, NEA
	Next steps for NEA	
15.45-16.00	Conclusion and karakia	Dr Jill Clendon
[15 mins]	Odiolusion anu karakia	Co-Chair, NEA